<![CDATA[Vår lille verden  -  our bearded collies - Hverdagsliv & hundeliv]]>Mon, 07 Dec 2015 08:05:00 -0800Weebly<![CDATA[Jul...julegodt... og DIETT????]]>Mon, 07 Dec 2015 13:32:45 GMThttp://www.ourbeardedcollies.com/hverdagsliv--hundeliv/juljulegodt-og-diettAltså Albert, forklar meg det her EN GANG TIL. Nå går det mot jul, og de 2 bente mister da all fornuft, det har jeg fortstått. MEN - så lager de masse godt, og det skal jeg IKKE spise fordi JEG er på diett?? Og når man er på diett så må man løpe masse i skogen??? HM... hvorfor klager André over at han er på konstant diett da da? Er jo moro å løpe i skogen - så hva er det han klager over???
Nei Karlsson... det ER ikke moro å være på diett. Skjønner du INGENTING? Er flesket godt ende opp i toplokket ditt??? Når du er på diett så får du IKKE smake på juleribbe, julepølser, pepperkaker, ribbeull, lammerull, medisterkaker, kransekaker, krumkaker og alt det andre de sleper i hus før jul... skjønner du ikke det da? DU - din TRINN RUNDE FLESKERULADE - skal ikke smake på NOE av dette... jeg derimot... JEG - skal fråtse i alt det lekre... og ekstra mye blir det når jeg helt uten protester tar på meg nisselue og ser SØØØØØØT og snill ut :-) Forstår du tegninga nå tjukken???
HM... jammen jeg HAR tatt på meg nisselue.. og jeg ER søt!!! Så da må da jeg få like mye godis som deg Albert???
 
NEI - du får ALDRI like mye som meg, du fortjener ALDRI like mye som meg, du er ALDRI like søt som meg, du blir ALDRI like elegant som meg, du blir ALDRI like bedårende som meg, du blir ALDRI like slank som meg... du blir ALDRI som meg... fortsått smultbolla!!!???
 
HM... men synes nå uansett jeg er like søt som deg... kanskje faktisk mere... så det så!!!
]]>
<![CDATA[Herre min skaper - de har gjort det igjen!]]>Sun, 27 Sep 2015 20:21:51 GMThttp://www.ourbeardedcollies.com/hverdagsliv--hundeliv/herre-min-skaper-de-har-gjort-det-igjenNå har det "klikka" fullstendig for de to-bente her i heimen... IGJEN! Tror dere ikke de har gjort det igjen!?! De har simpelthen, UTEN min viten og vilje, gått til anskaffelse av en til... en til!!! Når jeg akkurat hadde blitt vant til å være alene så drar de altså en ny "lill skit" inn i huset...er det mulig!!!
Er han ikke søøøøøøøt - sier alle sammen. Neeeeeeeei for tenk han eeeeer ikke søøøøøøt! Han er ekkel, bråkete, uberegnelig, masete, støyende og knapt nok stueren. EKKEL sier jeg... E K K E L!!!! Bare se på bildet... står der og koper og ser ut som en hjerneløs piasavakost! Og hjernedød... HALLO - han er fra Skåne. Komplett umulig å forstå ett eneste ord av det lill-skiten prøver å si. Snakk ordentlig svensk! Eller- enda bedre - ti stille!!!
Så hadde vi med lill-skiten ut i skogen... og HALLELUJA - brått var han borte :-) Jeg forsøkte ALT jeg kunne, men neeeeeida - vi kunne ikke gå før "dødflesket" kom løpende. "Han kan jo ikke være alene i skogen må du forstå Albert" BLÆH - BLÆH - BLÆH!!! Kan han fint det... passer mye bedre til det enn til å forsøke å elge seg opp i sofaen sammen med meg...
 
Men bare vent til vi blir alene... da skal jeg nok lære det kreatueret hvordan han skal te seg rundt meg, hvem som bestemmer, hvem som velger først, hvem som er best og hvem som kom først - MEG - KONG ALBERT!!!

]]>
<![CDATA[Den lille pluttifikasjonen...]]>Sun, 21 Sep 2014 10:07:22 GMThttp://www.ourbeardedcollies.com/hverdagsliv--hundeliv/den-lille-pluttifikasjonen
Nå er alle dumme! André går rundt og kaller meg den lille pluttifikasjonen... og så ler de av meg her hjemme... og Albert ler sammen med dem - han er like dum som dem... der er ikke snilt å le av meg!!! Og jeg er ikke noen plutifikasjon, jeg er Melker!!!
Alle mener jeg vokser så innmari sakte... men jeg kan jo ikke vokse så fort at pelsen min sprekker heller!? Og dessuten er jeg stor nok som jeg er... jeg ser KJEMPE skummel ut når jeg passerer et speil - jeg hopper jo til og med himmelhøyt selv når jeg ser det blå monsteret! Da er det bare rett og rimelig at jeg får litt mer respekt her i heimen... og JA - det gjelder fra DEG også Albert!!!  Jeg kan nemlig bevise at jeg har vokst... bare se under her... det er tooooooo år mellom disse bildene - og alle ser at jeg har vokst MASSE!!!
Hvis du ikke ser at jeg har blitt KJEMPESTOR så bør du gå til otikp... kremt... poktik... åååååÅÅÅÅHH.... gå til O P T I K E R!!!

Kjære, LILLE, degenererte skrothaug!!! Det er enkelt ting du snart bør få inn i den sammenpressa erten som du kaller hjerne...

1. Albert er best - myyyyye bedre enn deg
2. Albert er ikke "bare" norsk... men også FINSK champion
3. Albert har  bronsjemerke i lydighet!
4. Albert KAN bruke hindrene på en agilitybane - og er IKKE redd for å gå inn i hallen!!!
5. Albert har A hofter... ikke tarvlige B hofter...

Noen ganger så lurer jeg virkelig... VIRKELIG på hvorfor Jo-Inge og André dro den søppelhaugen Melker inn i huset... hadde vi det ikke bra nok som det var - HM? Fatta de ikke at INGEN kan bli bedre en meg, mer ydmyk, tolerant og likanes... hm... HM??? Alt jeg ikke skal lide meg gjennom i hverdagen takket være den blå saken... tidvis fremstår han som "like forvirra som en nysluppet fjert i en kurvstol!!!"
]]>
<![CDATA[Bare bestevenner...]]>Wed, 03 Sep 2014 18:56:00 GMThttp://www.ourbeardedcollies.com/hverdagsliv--hundeliv/bare-bestevennerDet trenger ikke alltid være så stort. Det trenger ikke alltid være så flott. Det trenger ikke alltid være så fantastisk... noen ganger holder det med en bløt pote, en duggvåt nese, et bustete hodet og myk pels... en bestevenn er en bestevenn uansett... og vi - vi er så heldige at vi får dele hverdagen med begge to...
]]>
<![CDATA[Når det skjer absolutt ingenting...blir en vaktsjef født!]]>Thu, 26 Jun 2014 10:10:52 GMThttp://www.ourbeardedcollies.com/hverdagsliv--hundeliv/nar-det-skjer-absolutt-ingentingblir-en-vaktsjef-fdtPicture
Noen ganger så er det bare sånn at det absolutt ikke skjer noen ting. Livet er liksom bare heeeeelt standard, og går sin vante gang... da er det om å gjøre å være kreativ og finne på egen underholdnig. Med andre ord må jeg slippe fantasien løs :-) Men så har det vært så varmt, så jeg har liksom ikke helt orket å slippe så mye løs som jeg skulle ønsket. Det rare er at det virker som det er HELT OK for André og Jo-Inge at jeg ikke finner på noe... de sier at da vet de i allefall at jeg ikke ødlegger noe. HM... akkurat som om jeg ødlegger noe... når jeg tygger på noe så er det for å FIKSE DET!!!

Picture
For det meste har jeg bare ligget rundt omkring til allmenn pynt og dekerasjon. Albert sier jeg er dum som klager over at det er stille. Han mener at så lenge André og Jo-Inge ikke finner på noe så slipper vi å bli børsta, dusja og "poffa med" som han sier. Ble litt nervøs kjente jeg - så jeg grublet litt - SÅ fant jeg ut hva jeg kunne gjøre for å vise at jeg var travelt opptatt!!!

Picture
Jeg måtte jo bare vise at jeg FAKTISK er en kjempeskummel vakthund! Bare se så skummel jeg ser ut når jeg står og titter gjennom vinduet vedsiden av inngangsdøra vår - nå nei du... INGEN tør å kommer her og komme her så lenge Melker er på vakt!!!

Ikke bare er jeg STOR og HÅRETE... men jeg ser jo direkte skiiiiit skummel ut spør dere meg! Riktig så myndig og bestemt i blikket, ja altså - under all pelsen da. MEN det SER ut som jeg er riktig så streng synes jeg, og da er det INGEN som tør å våge å finne på noe som helst - for her passer jeg på!

Jo-Inge bare lo og sa at jeg så mer ut som en gjenglemt mopp der jeg satt enn en vakt hund. Noen ganger er Jo-Inge en dust!!! Det er bare fordi han kjenner meg han tør å være så "tøff i trynet." Som vakthund er jeg MYYYYE bedre enn en dorbema...hm... dobbere...åååååh... dobermann!!! Så det så!!!

Picture
Og etter å ha sittet vakt i laaaaang tid så var jeg så sliten så jeg bare måtte ha en pause. Det tar på å være sikkerhetsansvarlig i heimen skal jeg fortelle dere. Man må følge med på hver en minste bevegelse, hver en lyd må følges med på og alt av lukter må sniffes og analyseres. Slitsomt det skal jeg fortelle dere - så da ble det en god og velfortjent pause på "Vaktsjef Melker."

Vær så snill - jeg ber på mine velvinklede ben! Vær så snill og fjern den blå deigmassen! Det er gud hjelpe meg ikke noe annet enn idioti som kommer ut av den møllspiste klompen. Vaktsjef meg her og der - men at han hopper himmelhøyt og gjemmer seg bak sofaen hvis noe smeller ute... nei se det lot den skumle "vaktsjefen" være å nevne... hjernedøde lurvhaug der han ligger... sukk - noen ganger undrer jeg meg over at André og Jo-Inge ikke forstår hvor langt ned på utviklingsstigen Melker er... spesielt med tanke på at de har MEG - Kong Albert - å sammenligne med... VIRKELIG underlig!!!
]]>
<![CDATA[Litt vel blærete... i følge noen...]]>Mon, 09 Jun 2014 09:53:20 GMThttp://www.ourbeardedcollies.com/hverdagsliv--hundeliv/litt-vel-blaerete-i-flge-noenPicture
Tenk for atte nå har vi vært på utstilling igjen - den første med teltet vårt i sommer - og André og Jo-Inge ble kjempeglade! Og det er på grunn av MEG! For atte jeg gikk inn i ringen, og så var jeg kjempeflink sa AndréJeg vant klassen min, og så ble jeg 3. beste hannhund, og fikk CERT - og da ble jeg norsk sjampejo... eh... norsk sjampingnong... ååååååhhhhhh... norsk shampoo.... ÅÅÅÅÅHHHH - NORSK CHAMPION!!! Det var det jeg ble!

Etter ustillingen dro vi på fest - og den var ene og alene for meg! Jeg hoppet fra fang til fang, og ingen sa noenting om at det var feil... sånne fester synes jeg vi skal ha hele tiden jeg!  Jeg fikk lov å gjøre helt som jeg ville - hele tiden... til og med Hugo, Ebba, Frida og Albert lot meg løpe rundt og gjøre osm jeg ville!!!

Picture
Nå er jeg like fin som Albert - muligens enda finere! Ja - for jeg har nemlig stått foran speilet og sett på meg selv.... DET ER PENT DET! Synnes ikke det er det granne rart folk sier jeg er søt, pen, sjarmerende og nydelig jeg...

Jeg fikk sløyfer også. De lå fremme noen dager, så André kunne "nyyyyyte dem" som han sa. HM - når jeg nyyyyter noe så spiser jeg det jeg, men det fikk jeg IKKE lov til av hverken Jo-Inge eller André... hva skal man med sløyfer da da - hvis man ikke får lov til å leke med dem??? DUSTETE spør dere meg! Nei - så nå ligger jeg til allmenn skue og glede i den nye kosekroken MIN!!!

Picture
OH MY GOD!!! Er det mulig. Bare fordi den blå lurvehaugen har blitt champion så tror han hele verden spinner rundt han! Er det mulig å bli så pompøs, oppblåst og selvforherligende??? HM!!?? Nei - den genfeilen der har en god del å lære av meg! Dessuten bør han bare innse at han ikke er i NÆRHETEN av å overgå meg. Så perfekt, velbalansert og inkluderende som meg blir den blå skranglekassa ALDRI!!! Nei - han må bare innse at er langt igjen før han - med samme selvøfølge som meg - kan si at han er PERFEKT. Noen har det... andre har det bare ikke... og det kan kun være EN ALBERT  i denne husholdningen!!!

]]>
<![CDATA[Som en sjømann...]]>Sun, 25 May 2014 19:29:29 GMThttp://www.ourbeardedcollies.com/hverdagsliv--hundeliv/som-en-sjmannPicture
Nå skjer det ting så fort her at det gjelder å passe sin egen hale... før man vet ordet av det er den skrud fast i en vegg - ja, så står man der da! I helgen satte Jo-Inge og André opp drivhus. Selvfølgelig for å glede meg! Det er superfint, og det er ENE OG ALENE mitt! Men... jeg skal love dere det gikk noen kuler varmt i byggeprosessen... og dessverre så viser det seg at den ellers SÆRDELES mindre begavede Melker har evnen til å lære enkle ting her i livet... så nå snakker han - dessverre - som en full sjømann på landlov! SÅ HJELP OSS ALLE!!!

Picture
Vi har fått drivhus. Albert sier det er HANS drivhus... André påstår det er HANS drivhus... og Jo-Inge sier det er til oss alle... hm... så sier de JEG er forvirra??? Uansett - når det nesten var ferdig følte jeg at det var på tide å hjelpe til, så jeg tok en sving inn i huset og snurret rundt... Jo-Inge skrek og lurte på om jeg MÅTTE ha den halen rett ut... HALLO - hvordan skal jeg ellers ha halen min da? Og si meg en ting, er det ikke meningen plantene skal stå inne i drivhuset? For meg så det ut som et kaos med planter og jord OVERALT!!! Makan!!!

Og fytti lengs inn i dæven for et språk de brukte når de satte det sammen :-)  Det gikk så tunga slo krøll, hammer, skrujern og stjernetrekker ble slengt hit og dit... hihihi... og rødere og rødere ble de i ansiktet...

Picture
Albert sa jeg skulle lukke øra. Han mente jeg var ALT for ung til å høre på det språket... HALLO - lukke meg her og lukke meg der, øra lukka jeg så inni helv... ikke.

Nå vet jeg at i går var det uti fae...s forbanna varmt, og at fytti hælv... om det snart ikke blir noe fae... kaldere snart skal jeg personlig kontakte den pokkers mærra moderjord som må få det så fae... hælve... ku... varmt når man er ute for å kose seg! SÅ DET SÅ!!!

Moro! Blir liksom litt mer trøkk synes jeg når jeg kan si til Albert at den hælv.. forpu... maten er MIN! Han kan se til å ta ræva si og komme seg til hælv... bort med den forvokste gørrsnuta si!!!

Dere får bare ha den stutttjukke blå saken unnskyldt! Han har dessverre ikke mer enn ei vakumpakke på toppen av nakken - la oss glede oss over det mirakel at pjokken kan sette en labb foran den andre! Gi meg styrke når jeg trenger det! Regner med dere NÅ forstår hvor vanskelig det er å være meg! En perfekt skapning dratt ufrivillig inn i galskapen til denne familen... vel - jeg gjør så godt jeg kan for å utad opprettholde en fasade - DEN PERFEKTE FASADE - som står i stil til meg og min verdighet!!!

]]>
<![CDATA[Se på... DEG SJÆL!!!]]>Sun, 11 May 2014 19:36:56 GMThttp://www.ourbeardedcollies.com/hverdagsliv--hundeliv/se-p-deg-sjlPicture
Kjære vene - jeg er født i skogen i Edsvalla, og så har jeg, sett bort i fra en periode med hurramegrundt og hitogdit, siden den dag bodd i skogen - og det tenker jeg å fortsette med! OG - det betyr da visserlig at jeg skal være fri... løpe, nyte og oppleve skogen... eller???

Men neida, her i huset får jo en 4bent stakkar sjelden leve bekymringsfritt... så nå er det på'n igjen.... "Melker... følg med... følg med... FØØØØLG MED... se på meg... MEEELKER!!!"

Picture
Se på meg her og se på meg der. Se på deg sjæl da vel! Beklager om dette kommer som et "newsflash" - men du er ikke akkurat det JEG ville kalle smashing André, så du kan stille deg foran ett speil og se på deg sjæl, så skal jeg finne noe annet å gjøre jeg... pfoy... se på meg midt i... eh... ja... begrensa hvor lenge jeg orker å se på André!!!

Picture
Det burde DEFINITIVT være mer forståelse her i heimen for at jeg er skapt for å løpe fritt, fort og TOTALT uten mål og mening... så egentlig kan dere ta den derre "se på meg" treninga og forbeholde det til Albert. Dessuten får jo han så masse ros at det er til å harke opp hårballer av! "Melker... seeeee så flink Albert er - gjør det samme som Albert..."

Og kan noen - hvis mulig - forklare meg HVA som er så himla viktig med å "se på" og "følg med"??? HM??? Følger med på hva jeg vil jeg, når jeg vil, og hvor jeg vil... så det så!!!


Hellige, lille idiotiske fleskehaug! For det første så får JEG - ALBERT -  bonuspoeng når vi gjør som André og Jo-Inge vil... ikke spør meg hvorfor, men det virker som bare det å gå pent ved siden av de gir de en eller annen form for idiotisk glede. Så Melker, hvis du nå kunne finne det mulig i den vakumpakka på toppen av nakken din, og se en LITEN mulighet for at du kanskje kunne klare å være LITT MER lik meg... ja da skal du se ting ble bedre. Selvfølgelig har jeg FULL forståelse for at det ER vanskelig å etterligne meg - PERFEKSJONISME PÅ 4 BEN - men forsøk, bare forsøk EN GANG!!! Om ikke annet så for å gi MEG en behagelig kveld med god stemning i heimen... din degenererte blå hårball!! Jeg vet det bare kan være EN KONG ALBERT... men om ikke annet, bruk meg som den ledestjernen jeg faktisk har vært, er og alltid vil være...

]]>
<![CDATA[JA - det er PÅTIDE!!!]]>Mon, 28 Apr 2014 19:03:13 GMThttp://www.ourbeardedcollies.com/hverdagsliv--hundeliv/ja-det-er-ptidePicture
Ja - vi HAR flytta, og nå BOR VI i det nye huset vårt! Først var det kjempefint, men så ble det KJEMPE trist... en dag så var Hebbe bare borte!? Heeelt borte. André og Jo-Inge sa at nå hadde ikke Hebbe vondt lenger, og at han løp i hundehimmelen... hm... men Hebbe ville jo ikke løpe den siste dagen... han ville ikke engang gå, og i allfall IKKE leke med meg :-(  Nå er bestevennen min helt borte...og jeg har lett etter han overalt - men han ER borte!

Nå må jeg leke med Albert! Albert er ikke så leken som Hebbe var, så jeg må jobbe VEEEEELDIG for å få i gang lekemotoren hans, men når han eeeeeendelig kommer i gang - ja da leker han som en konge! Men så da, når vi løp rundt og undersøkte alt det nye, og bare koste oss... ja da ble vi plutselig slengt på trimmebord og i dusjen... nå var det visstnok PÅ TIDE! HMPF!!!

Picture
Her passerte den ene dagen etter den andre - og vi gikk rundt og undersøkte den nye skogen, det nye huset, den nye... eh... de sier det er en hage - men det ER bare en sandplass, og alt var bare heeeelt rolig og bekymringsfritt.

Men så dere - ja se så skulle de PLUTSELIG starte opp å få oss til å se ut som "beardiser" igjen. Ærlig talt - skulle jeg liksom ikke få tid til å gå rundt og alkali...aklamat...alklimat... ÅÅÅÅH.... AKLIMATISERE meg til det nye miljøet heller nå da? HM?  Jeg er en beardis, har alltid vært det (tror jeg) og har tenkt å fortsette med å være det. André mumlet noe om at det snart var på tide å "bli slengt i ringen" igjen, og at da måtte vi se ut som "folk." HALLO - vi er hunder! H U N D E R! Ikke fy fysjom om jeg vil se ut som folk... med bare TO rare ben, og UTEN hale!? BLÆH!!!

Protester hjalp ikke - så nå er det opp på trimmebordet, børster, balsam, dusjing og mer til med jevne mellomrom... jeg rekker jo knapt å tørke før neste runde er i gang. MAKAN til hundetortur på høyt nivå!

Picture
Hellige blå flokeball!!! Du bare MÅTTE starte å nappe, bite og klø i flokene dine... neeeeida - du kunne ikke la de være i fred! Ja - da ser du da, nå ER resultatet regelmessig tortur... fordelen MIN er jo at det hjelper, og at jeg faktisk BLIR pen... du derimot, lille blå lurvehaug, blir aldri, ALDRI, noe annet enn en masete klomp med unødvendig massefyll!! SUKK - og nå må jeg til og med hanskes med deg alene. SUKK... det er i slike stunder jeg savner den brune, lettere hjernedøde, saken - om ikke annet så var han i allefall på samme lave degenererte nivå som deg!!! Det ER tungt å være sentrum for alle dine IDIOTISKE innfall... og nå kan du selv se hva det har ført til - pelstortur i hyppig frekvens! Nuvel - konge er jeg uansett... og pen blir JEG ;-)

MEN - en ting skal jeg gi den blå måsadotten rett i - det er MYE nytt og undersøke, og nå bor vi rett i skogkanten - MIN skogkant, og det klager jeg ikke på, så endelig ser det ut som de tobente har klart å foreta et fornuftig valg - miraklenes tid er ikke forbi! Og okei da - det er LITT OK å løpe i skogen med deg Melker... ikke mye... men LITT!!!!

]]>
<![CDATA[Et lite potetrykk...]]>Sun, 30 Mar 2014 00:29:22 GMThttp://www.ourbeardedcollies.com/hverdagsliv--hundeliv/et-lite-potetrykkPicture
9 uker var du når du kom gjennom porten hjemme på Jessheim. Nedspydd og full av sikkel etter kjøreturen fra Sverige. Men like blid :-) Det første du gjorde var å løpe rundt for å hilse på alle... og så startet du å følge etter Albert i tykt og tynt! Like glad første kvelden som du var resten av livet - og like vimsete som du var hver dag året rundt.

Du krevde aldri mye - så lenge du fikk være med var livet heeelt okei :-) Nysjerrigheten din var ustoppelig - og at noe i livet var farlig... så laaangt derifra. 4 måneder gammel satte du fart og løp etter en trailer - kan den jages ja så SKAL den jages :-) Like optimsit var du når du kastet deg ut på isen i Hurdalsjøen... dessverre holdt den ikke i vårløsningen så det ble noen hektiske minutter både for deg, Jo-Inge og meg! Lettere nedkjølt kom du opp... og var like fornøyd :-) Forfriskende med et tidlig vårbad var din holdning der du satt bak i bilen tullet inn i et håndkle og ikke helt forstod hvorfor vi måtte reise hjem - vi som hadde det sååååå gøy i isen :-)

Picture
I Danmark opplevde du havet for første gang - og full av livsglede løp du etter vannet som forsvant utover... lettere forvirra LØP du innover når vannet kom fossende tilbake... heeelt idiotisk at det vannet ikke kunne holde seg rolig så du fikk undersøkt det litt nærmere. Ikke hjalp det at du "kjeftet på det" med det groveste VOFF du klarte å få frem - og Hebbe, la oss innrømme det nå... noen dyp bassrøst hadde du ikke ;-)

Picture
Det morsomste du kunne gjøre i livet var å løpe med snuten godt gravd ned i snø... det ble ett og annet "smell i hodet" når du løp rett inn i trestammene i skogen med nesa ned i snøen... å følge med fremover var for pingler!!! Denne teknikken passet du på å lære Melker r han opplevde snø for første gang - for alle MÅ jo kunne noe så gøy!!!

Picture
Vi har tilgode å møte ett menneske du IKKE sjarmerte... de lo like godt når du klasket hele deg på resepsjonsdisken på hotellet i Finland, som når du kastet deg OVER damen som satt på uteserveringen - ja du skulle jo BARE hilse - og alle så det som høyst normalt når du kom løpende forbi med en pinne i munnen og så ut som et reinsdyr, eller nå du stakk hodet opp fra blomsterbeddet og var pyntet med jord, ugress og blomster... det var om å gjøre å hjelpe til!

Picture
Du tok aldri stor plass Hebbe, og du krevde aldri mye av oss tobente. Derimot så ga du så UTROLIG mye av deg selv - og gjorde et stort inntrykk på de du møtte på din vei.

At du malte som en katt når du ble klødd påJo-Inge og jeg på som høyst normalt - andre spurte om du knurra :-) Ofte lå du i sofean og strakk deg så laaaaang du var når du ble kost med - og jada - KAPANG så gikk baklappen over bordet, og kaoset var igjen et faktum. Glass, lysestaker, kakefat ble sparket vegg i mellom... og hva gjorde du? Reiste deg, satte deg tett inntil oss og ga lapp... "hey... du klødde på meg... IKKE stopp da!" Samtidig så du utover bordet, tittet på oss som et STORT spørsmålstegn: "Hva har skjedd her a???"

Hebbe - du var en "liten herremann" - men du har satt ett ENORMT potetrykk igjen i våre liv... god tur videre Hakuna Matata....

]]>